Priser

Som de fleste tandlæger har vi overenskomst med Sygesikringen. Det betyder, at vi har faste priser på en lang række ydelser. Se disse priser her.
 
Ved andre behandlinger sætter vi selv prisen på alt efter materiale- og tidsforbrug. Sundhedstyrelsen ønsker priser på bestemte ydelser frit tilgængelig på Sundhed.dk. Se vores priser her.
 
Såfremt der er behov for fremstilling af flere kroner/broer på én gang eller udskiftning af mange større fyldninger,  giver dette en mere rationel arbejdsgang, som vi lader patienten komme til gode i form af rabatter. Disse aftales individuelt før behandlingens start og forudsætter kontant betaling.


Betaling

Ved behandlingens afslutning udskrives regningen i henhold til overenskomsten med den offentlige sygesikring, der er baseret på kontant betaling.
 
Betalingen foregår kontant eller med Dankort.                                                                                     
 
Klinikken har indført elektronisk afregning med Sygesikring Danmark, så du slipper for besværet med at selv at afregne med dem.
 
Ved større/længerevarende behandlinger betales a conto, så dine indbetalinger hele tiden er ajour med den udførte  behandling og /eller  den forbrugte tid.
 
Ved økonomiske store behandlinger kan der aftales afdragsordning med klinikkens faste kunder.
Skulle vi mod forventning ikke modtage din betaling, går vi ud fra, at der er tale om en fejl, og du vil modtage 2. rykkerskrivelse pålagt et gebyr, inden sagen overgår til inkasso.
 

Afbud                                                                                                                                                                                       

Hvis du bliver forhindret i at benytte den tid, vi har afsat til dig, vil  vi bede dig om at ringe til os så hurtigt som muligt.
 
Dette giver os de bedste betingelser for at give tiden til en anden patient, der måske er i nød. Modtager vi dit afbud senere end to timer før , kan vi se os nødsaget til at tage honorar for den tabte tid.
 

Udeblivelse                                                                                                                                                                 

Hvis du udebliver fra en aftale,  har vi ret til et honorar, som er fastsat mellem den offentlige Sygesikring og Dansk tandlægeforening.  Da der er betydelige omkostninger ved ”tom stol”, vil du modtage en regning på udeblivelse fra aftalt tid.
 

SMS-reminder                                                                                                               

Du kan blive tilmeldt vores SMS-remindersystem, som husker dig på din mødetid. Vi tilbyder ligeledes indkaldelse via e-mail-